Wrapy: 3 jajka, pęczek natki pietruszki, sól, pieprz – jajka rozbełtaj, wsyp sól, pieprz i posiekaną natkę pietruszki. Usmaż 3 lub 4 wrapy wlewając po chochelce masy na patelnię (jak naleśniki) – ilość wrapów uzależniona jest od wielkości patelni.
Nadzienie: 120 g twarogu, 100 g tuńczyka, łyżka szczypiorku, pół łyżeczki natki pietruszki pół łyżeczki nasion konopi, sól i pieprz do smaku – wymieszaj wszystkie składniki. Jeśli masa jest za sucha dodaj trochę oliwy ub oleju.
Twarogowo-tuńczykowe nadzienie nakładaj na wrapy i zwijaj w rulon.
Proszek z czarnego czosnku od Czarny Czosnek BIO. Pieprz, sól i nasiona konopi od Radix-Bis.
Very good blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out
there that I’m completely confused .. Any ideas? Thank you!
Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog.
You have some really good articles and I think I would be a good asset.
If you ever want to take some of the load off, I’d love to
write some articles for your blog in exchange for a
link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
Many thanks!
Aw, this was an extremely good post. Spending
some time and actual effort to generate a top notch article… but what can I say… I hesitate a whole lot and never manage to get
anything done.