Składniki: 250 ml mleka roślinnego (u mnie napój migdałowy), 4 łyżki płatków jaglanych, 1 łyżka wiórków kokosowych, 1 łyżeczka nasion słodkiej bazylii (można użyć nasion chia lub siemienia lnianego), 1 gruszka, łyżka płatków migdałowych lub orzechów.
Płatki ugotuj w mleku. Pod koniec gotowania wrzuć wiórki i nasiona bazylii lub chia. Zamieszaj i gotuj jeszcze minutę. Jaglankę podawaj z pokrojoną gruszką i płatkami migdałów.
Całość to ok. 3750 kcal, 8 g białka, 16 g tłuszczy, 53 g węglowodanów
I’m impressed, I must say. Actually not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you could have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is something that not sufficient people are speaking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled across this in my search for one thing regarding this.