Rubinowe naleśniki z dżemem buraczkowym
1 szklanka mąki orkiszowej, 1 jajko, 1/2 szklanki mleka 1,5%; 3/4 szklanki soku z buraków, 2 łyżki oleju. Wszystkie składniki zmiksować i usmażyć na patelni.
Dżem buraczkowy: 3 buraki, 4 goździki, sok z 1/2 cytryny, kopiasta szklanka cukru trzcinowego.
Obrane buraki ugotuj do miękkości, następnie zblenduj na gładką masę wraz z goździkami. Pulpę przełóż na patelnię, dodaj sok oraz cukier i podgrzewaj od czasu do czasu mieszając do momentu, aż masa wyraźnie zgęstnieje i będzie przypominać gęstą marmoladę. Gdy tak się stanie, przełóż ją do słoiczka, zakręć, postaw go na wieczku, a kiedy ostygnie przechowuj jak standardowy dżem.
Rubinowe naleśniki z dżemem buraczkowym

You’re so interesting! I don’t believe I have read through something like that before.
So great to find someone with a few genuine thoughts on this subject matter.
Seriously.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone
with a little originality!
Hi to every one, it’s actually a pleasant for me to
visit this website, it includes important Information.
I was curious if you ever considered changing the layout
of your blog? Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content
so people could connect with it better. Youve got
an awful lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could
space it out better?
Heya i’m for the first time here. I came across this board
and I find It really useful & it helped me out much.
I hope to give something back and help others like you aided
me.
This paragraph is truly a pleasant one it assists new net users, who are wishing for blogging.
Great beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your site,
how could i subscribe for a weblog site? The account helped me a applicable deal.
I had been a little bit familiar of this your broadcast provided vibrant transparent concept