Babka pistacjowa
Składniki: 2 jajka, 200 g mąki orkiszowej od @radixbis, roztopiona kostka margaryny, 80 g pistacji bez łupinek od Radix-Bis , pół szklanki cukru trzcinowego, 1/4 szkl. mleka, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, szczypta soli.
50 g pistacji zmiel na mąkę. 30 g pistacji posiekaj. W misce wymieszaj suche składniki. Dodaj jajka wymieszane z mlekiem oraz roztopioną margarynę. Dokładnie wymieszaj. Ciasto przełóż do keksówki i piecz 40-45 min w temp. 180 stopni – do suchego patyczka.
Przypominam o rabacie na wszystkie produkty w sklepie www.radix-bis.pl
Aby skorztstać z rabatu należy wybrać płatność za pobraniem i wpisać hasło kasia5.
Lub złożyć telefoniczne zamówienie pod nr tel: 58 380 08 83 od pon. do pt. w godz. od 7do 15.
Lub wysłać PrtScn koszyka (ale bez realizacji) na e-mail sklep@radix-bis.pl i opłacić zamówienie na podane w mailu zwrotnym konto.
W każdym przypadku należy podać hasło kasia5.